4 juli 2018
- €89

2 x boekbinden

Deze workshop is volzet

Hou je ook zo van leuke boekjes? In deze workshop ga je aan de slag met papier. Je maakt twee heel leuke items: een persoonlijk notitieboekje en een boekje waarin je foto's en andere aandenkens aan een verre reis of bijzonder iemand kan bewaren.

Deze combi-workshop geeft je de kans om twee heel verschillende technieken te leren: japanse binding voor het notitieboekje (met naald en draad) en leporello binding voor het fotoboekje (vouwen).

Chloë Janssens, de lesgeefster van deze workshop, is een grafische ontwerpster, verbonden aan het collectief Henri Lejeune. Dit is een collectief van jonge makers uit Antwerpen met een grote liefde voor papier en boeken. Ze zal je met veel plezier begeleiden tijdens deze workshop.

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

4 juli 2018
18u30-21u30

Prijs

89 euro (incl. materiaal)

Je brengt mee: ca. 10 eigen foto's, afgedrukt via smartphoto op vierkant formaat 7,8x7,8 cm. Breng ook andere aandenkens mee zoals bv. het toegangsticket van het Louvre, de rekening van die heerlijke koffie in Parijs, een tekening van je kindje…

Wij voorzien

Wij zorgen voor een inspirende locatie, een warm onthaal en lekkere hapjes en drankje. We garanderen een kleine groep (max. 14 deelnemers) om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan elke deelnemer.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd en ontdek je creativiteit!

Foto's door Karlijne Geudens

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet