2 oktober 2019
- €89

Borduren op een ring

Deze workshop is volzet

Borduren is al een tijdje heel erg in. We brengen met deze workshop opnieuw Eva Verbruggen (het Atelier van Eva V.) van Antwerpen naar de Kempen. Eva is al jarenlang een gekende naam in de creatieve wereld en heeft heel veel leservaring. We hebben haar deze keer gevraagd om jullie te begeleiden bij het borduren op een ring.

Je krijgt een initiatie in de basissteken en leert van Eva hoe je tewerk kan gaan.  Ze begeleidt je tijdens de workshop op jouw ritme. Je vertrekt van een eigen idee (een tekening zoals bijv. bloemen, een qoute, of beiden) en leert hoe je die moet overzetten op een borduurring.

Je hebt voor deze workshop geen ervaring nodig. Op het einde van de workshop heb je verschillende steken onder de knie en heb je een ontwerp klaar. Heb je al wat ervaring, dan kan Eva helpen om je verder uit te dagen in je borduurcreatie. Kies je voor een wat grotere tekening, dan kan je die thuis verder afwerken. 

Waar

OPGELET, NIEUWE LOCATIE!

Studio Fijn @Living Geel
Markt 29
2440 Geel

Wanneer

2 oktober 2019
18u30-21u30

Prijs

89 euro (incl. BTW).
Al het materiaal om te borduren is inbegrepen. Je krijgt achteraf ook een borduurring mee naar huis.

Wij voorzien

Wij voorzien lekkere hapjes & een drankje bij aankomst en garanderen kleine groepen (max. 12p) om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan elke deelnemer.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een item dat jouw-eigen is!

Deze workshop is volzet