13 september 2018
- €69

Bullet agenda

Deze workshop is volzet

Post-its op ons computerscherm, allerlei notities in onze gsm, een schriftje met gekrabbel tijdens telefoongesprekken, openstaande webpagina's  in onze gsm om toch maar eens een keertje te bekijken, ... Herkenbare chaos in je hoofd? Heb je veel plannen en dromen? Maar je komt er niet toe? Of mis je structuur?

In deze workshop leer je rust brengen in je hoofd met een 'bullet journal'. Het is een agendasysteem dat ondertussen een echte hype geworden is. Niet zo maar een schriftje met allerlei lijstjes maar een ingenieus planningssysteem, dat net ook heel eenvoudig is. Het werd vier jaar geleden bedacht door Ryder Caroll, een designer uit Brooklyn, en zou een 'analoog antwoord' zijn op de digitale wereld van vandaag. Je hebt enkel een compact boekje en een zwart stiftje nodig.

Veerle Valaert (Quillet) is bedrijfspsychologe, organisatiecoach en auteur van het boek "#Levenkanjeleren". Ze geeft je tijdens deze workshop inkijk in hoe orde in je gedachten kan brengen en hoe geluk en succes perfect in balans kunnen zijn.  Ze legt je uit hoe een bullet journal hierbij nuttig kan zijn.  Ze helpt je met je eigen bullet journal starten en licht toe waarvoor het allemaal kan dienen. Je oefent enkele pagina’s zodat je je eigen blanco schriftje kan omgooien tot een uniek hebbeding dat helemaal van jou is!

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

13 september 2018
18u30-21u30

Prijs

69 euro
Je brengt mee: enkele kladbladen of oefenboekje en zwart stiftje.

Wij voorzien

Wij voorzien een lekker hapje & drankje bij aankomst en garanderen kleine groepen (max. 13p) om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan elke deelnemer.

Schrijf je in, kom alleen of breng vrienden mee en laat je inspireren!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet