28 maart 2018
- €82

Geborduurd juweel

Geef cadeau Schrijf je in

Borduren is een fijn en ontspannend handwerk en weer helemaal in! Een nieuwe workshop borduren kon dan ook niet ontbreken en deze keer kiezen we voor het borduren van een juweel.

De workshop start met het tonen van de basissteek die je voor het borduren zal gebruiken. Je kiest voor een broche of een ketting en hiermee ga je onder begeleiding aan de slag. Hou je van sober, of net van vrolijke kleurtjes? Op basis van je eigen stijl, kies je welke kleurencombinatie het beste bij jou past. Ook de vorm kies je zelf. Zo maak je een juweel dat helemaal je eigen ding is!

We werken voor deze workshop samen met Eva Verbruggen, ontwerpster, styliste en creatieve duizendpoot. Ze is onder andere freelance crafter voor Veritas en organiseert ook workshops in haar eigen atelier. Met het Atelier van Eva V. is ze een gekende naam in de wereld van DIY. Ze heeft veel ervaring en is de geknipte persoon om jou te begeleiden en te inspireren.

Ook voor absolute beginners, is deze workshop haalbaar. Op het einde van de workshop is je geborduurd juweel af.

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

28 maart 2018
18u30-21u30

Prijs

82 euro
Eva brengt al het materiaal mee. Je kiest bij aanvang van de workshop of je aan de slag gaat met een broche of ketting. Dit is inbegrepen in de deelnemersprijs. 

Wij voorzien

Wij voorzien een lekker hapje & drankje bij aankomst en garanderen kleine groepen om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan elke deelnemer.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een item dat jouw-eigen is!

Alvast wat inspiratie
Geef cadeau Schrijf je in