20 november 2018
- €145

Gepersonaliseerde Mieke Dierckx-clutch

Deze workshop is volzet

De Kempische ontwerpster Mieke Dierckx creëert de mooiste handtassen. Ze werkt met hoogstaande, duurzame materialen en haar ontwerpen zijn heel bijzonder en herkenbaar: strak, met geometrische vormen, maar toch met een speels element. 

Ben je net zoals ons helemaal weg van haar handtassen en stijl? In deze workshop krijg je de unieke kans om Mieke als ontwerpster te leren kennen én kan je een Mieke Dierckx-clutch personaliseren en zo een eigen, origineel kenmerk geven.

Mieke komt naar Studio Fijn en brengt twee modellen uit haar collectie mee waaruit je op voorhand kiest: een enveloppe (tricolor, Ipad-model) en een folded clutch (bicolor). Voor elk model kan je uit drie verschillende combinaties van kleuren kiezen.

Mieke bekijkt samen met jou hoe je met respect voor haar ontwerp een eigen, unieke stempel aan de clutch kan geven. Je leert hoe je driedimensionaliteit in het leder krijgt d.m.v. "tooling". Je brengt op die manier patronen en/of een tekst aan op het leder.   

Tijdens de workshop zal ze jou ook meer vertellen over haar eigen inspiratie, wat voor haar belangrijk is bij het ontwerpen van een handtas en hoe ze concreet te werk gaat. Je maakt kennis met een inspirerende vrouw die een echte passie heeft voor ontwerpen! Ze zal je vast inspireren om zelf creatief aan de slag te gaan. Wandel jij bij Studio Fijn buiten met een uniek exemplaar?

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

20 november 2018
18u30 - 21u00

Prijs

145 euro
Hierin is de aankoop van de clutch inbegrepen(verkoopprijs in de winkel is normaal 160 euro). 

We sluiten de inschrijvingen af op 10 juni 2018. Daarna bezorgen we alle deelnemers een mail met foto's van de twee modellen en de exacte kleurencombinaties waaruit je kan kiezen. Je duidt je voorkeur aan en Mieke brengt dan jouw handtas mee naar de workshop.

Wij voorzien

Wij voorzien lekkere hapjes en drankjes en garanderen kleine groepen (max. 13p) om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan elke deelnemer.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd en ontdek je creativiteit!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet