25 februari 2018
- €69

Geweven tasje

Deze workshop is volzet

Wil je met weven eens iets anders maken dan een wallhanging?

In deze workshop maak je een zacht, geweven tasje (18 cm x 12 cm). De verschillende technieken komen aan bod en je kan je creativiteit kwijt door te experimenteren met kleuren en texturen. Annelies en Leila van NUÏ zetten je op weg en begeleiden je stap per stap.

Je weeft zelf een klein lapje. Op het einde van de workshop naaien Annelies en Leila er een tasje (met rits) van. De voorkant van het tasje bestaat uit je weefstukje, de achterkant uit een licht ecru canvas. De ene deelnemer zal wat sneller klaar zijn dan de andere, dus Annelies en Leila kunnen aan de lopende band naaien. Eventueel kan je na afloop van de workshop je tasje ook komen ophalen bij ons.

Je hebt voor deze workshop geen voorkennis nodig. Het is een perfecte (en haalbare) introductie in weven én een unieke gelegenheid om met weven een origineel hebbeding te maken. Annelies en Leila zijn daarvoor de geknipte begeleidsters.

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

25 februari 2018
13u30-16u30

Prijs

69 euro
Hierin is al het materiaal inbegrepen.

Wij voorzien

We voorzien lekkere drankjes en hapjes en garanderen een kleine groep (max. 14 deelnemers), zodat er voldoende aandacht en begeleiding is voor iedereen.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een item dat jouw-eigen is!

Beelden: ©NUÏ

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet