25 maart 2018
- €115

Haar & Bloemen

Deze workshop is volzet

We organiseren een tweede editie van deze unieke combi-workshop Haar & Bloemen!  We ontvangen twee inspirerende, creatieve vrouwen: visagiste en haarstyliste Nanja Massy (Massy Creations) en de bloemiste Loes Van Look (Wildflowers & Wodka). Beide zijn heel populair, onder andere in de bruidswereld, en staan bekend om hun kunnen en ervaring in hun domein.

In het eerste deel van de workshop leert Nanja je hoe je makkelijke en snelle kapsels bij jezelf kan crëëren en enkele moeilijkere voor een speciale gelegenheid. Ze leert je invlechten, een visgraatvlecht maken, werken met een haardonut, losse krullen zetten, de perfecte chignon, een french twist en nog veel meer!

In het tweede deel van de workshop staat onze studio vol bloemen. Om aan te sluiten op de kapsels van Nanja, zal Loes van Wildflowers & Wodka je leren hoe je een halve kroon van wilde bloemen maakt. Je maakt ook een kam met wilde bloemen om in het haar te schuiven. De bloemen kunnen zo mooi in de kapsels verwerkt worden. Een eenvoudige en heel mooie manier om je kapsel een barok of romatisch kantje te geven!

Dit is een workshop die je niet wil missen als je interesse hebt in mooie (bloemen)kapsels!

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË 

Wanneer

25 maart 2018
13u - 18u

Prijs

115 euro
Al het materiaal is inbegrepen. Je gaat naar huis met veel inspiratie en de nodige know how, een werkfiche en twee afgewerkte wilde bloemstukjes die je hopelijk inspireren om verder te experimenteren.

Vereiste haarlengte: minstens tot aan de kin

Wij voorzien

We voorzien lekkere drankjes en hapjes en garanderen een kleine groep (max. 12 deelnemers), zodat er voldoende aandacht en begeleiding is voor iedereen.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vriendinnen, wees geïnspireerd en ontdek iets nieuws!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet