30 augustus 2018
- €69

Instagram met Nanja Massy

Deze workshop is volzet

Instagram is op korte tijd uitgegroeid tot een heel krachtig en fascinerend sociaal medium. Hoe werk je ermee? Hoe zorg je voor een eigen stijl? Welke foto's plaats je er het beste op? Welke hashtags? Wat met de stories? Hoe creëer je meer betrokkenheid (volgers, likes)? Hoe benut je de informatie uit de achterliggende statistieken?

Heel wat vragen...! We hebben voor deze workshop Nanja Massy uitgenodigd om haar expertise met jullie te delen. Ze geeft je een inkijk in hoe zij instagram gebruikt en waarom dit medium voor haar belangrijk is. Er is ruimte voor al jouw vragen en tijd om ervaringen uit te wisselen. 

Nanja Massy is een jonge onderneemster, stijlicoon en influencer. Ze post dagelijks op instagram de mooiste beelden en haar account heeft meer dan 30 000 volgers.

Ben je een blogger, heb je een eigen zaak, of ben je gewoon op zoek naar inspiratie om je instagram leuker te maken? Dan is deze workshop helemaal iets voor jou! #instafamous #oninstagram

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

30 augustus
19u-21u 

Prijs

69 euro

Inbegrepen: veel gezelligheid, schotel vol hapjes, een leuk notitieboekje en Studio Fijn-zak.

Wij voorzien

Wij voorzien lekkere hapjes en drankjes en garanderen een kleine groep (max. 14p) om zo te kunnen inspelen op jullie individuele vragen.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd en ontdek!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet