27 februari 2020
- €105

Kalligrafie

Geef cadeau Schrijf je in

Benieuwd naar de basis van kalligrafie? Om eindelijk die persoonlijke, mooie touch te kunnen geven aan je uitnodigingen, bullet agenda, kaartjes, ...? In deze workshop geeft Isa van Letters and Styling je een stevige basis. Ze is een veel gevraagde naam in de bruidswereld en we kennen haar van haar unieke grafische ontwerpen (van welkomstborden en uitnodigingen tot aandenkens). We zijn heel trots dat ze in december haar eerste workshop bij ons kwam geven en we organiseren graag een tweede editie.

Tijdens deze drie uur durende workshop krijg je eerst 1 à 1,5 uur uitleg over materialen (denk aan: verschillende soorten papier, inkt, penpunten), een gepaste schrijfhouding en krijg je heel wat tips en tricks. Daarna begeleidt Isa je persoonlijk bij het oefenen van alle letters. Ze schaaft je techniek en houding bij zodat je ook écht ervaart hoe het juist moet.

Verwacht je aan een heel verzorgde workshop, gegeven door een expert in haar domein. Je krijgt je eigen naamkaartje als leuk aandenken aan de workshop én een starterskit die bestaat uit: potlood, pen, penpunt, papier en cursus met oefenbladen. Deze starterskit is verpakt in een mooie handige doos om zo mee naar huis te nemen.

Zin in? Niet twijfelen! Wie weet ontdek je een nieuwe passie!

Waar

Studio Fijn @Living
Markt 29
2440 Geel

Wanneer

27 februari 2020
18u30 - 21u30

Prijs

105 euro (incl. BTW). Je ontvangt automatisch een factuur bij je inschrijving.

Hierin is inbegrepen: materiaal tijdens de workshop, je eigen naamkaartje met de mooiste letters en een starterspakket. Dit starterspakket bevat: potlood, pen, penpunt, papier en cursus met oefenbladen (t.w.v. 35 euro).

Wij voorzien

We voorzien drankjes en hapjes en veel gezelligheid! We zorgen ook voor een voldoende kleine groep zodat er aandacht en voldoende begeleiding is voor elke deelnemer.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vriendinnen, wees geïnspireerd en ontdek iets nieuws!

Geef cadeau Schrijf je in