6 mei 2018
- €99

Lenteboeket uit de natuur

Deze workshop is volzet

Wil je ook zo graag weten hoe je een natuurlijk, wild boeket kan maken? En ben je benieuwd wat je zelf in de natuur kan vinden om zo'n boeket mee samen te stellen? Dan is deze bloemenworkshop helemaal iets voor jou!

Je start de workshop met een wandeling in de natuur. Annelies van Stek neemt je mee en zal je tonen wat je daar allemaal kan vinden en hoe je deze materialen in een boeket kan gebruiken. Dit is ook helemaal haar ding: in haar eigen bloemwerk (bijv. voor huwelijken) gaat ze ook steeds vaker op zoek naar aanvullende materialen in de natuur. Ze vindt hier als floriste veel inspiratie en die wil ze graag met je delen.

Na de wandeling gaan we in onze studio aan de slag. Je leert een wild en natuurlijk boeket schikken in de hand. Hiervoor gebruik je de aanvullende materialen die je zelf in de natuur vond, samen met het mooie materiaal dat Annelies meebrengt.

Annelies leert je de techniek van een boeket schoofs te schikken in de hand en met touw te binden. Ze legt je ook uit waarom het belangrijk is je boeket op die manier op te bouwen.

Je gaat naar huis met een prachtig natuurlijk lenteboeket, een hoofd vol inspiratie en een nieuwe techniek in de vingers!

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Voor de wandeling verzamelen we op een plek niet ver van de studio (Herselt of omgeving). 

Wanneer

6 mei 2018
13u30-16u30

Prijs

99 euro
Hierin is al het materiaal voor het boeket ingebegrepen.

Wij voorzien

We voorzien een lekker drankje en hapjes en garanderen een kleine groep (max. 12 deelnemers), zodat er voldoende aandacht is voor iedereen en er veel vragen kunnen gesteld worden.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een bijzonder boeket dat helemaal je ding is! 

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet