6 juni 2018
- €79

Macramé wandhanger

Deze workshop is volzet

Op zoek naar een mooie boho wall hanging, maar dan eentje die je zelf gemaakt hebt? Dan is deze workshop macramé iets voor jou! 

Anneke van Jemamuse geeft je een introductie in deze knooptechniek en leert je twee basistechnieken: de weitasknoop en de festonknop, met de varianten erop.  Daarna kan je aan de slag en een mooie wall hanging knopen met slechts een handvol verschillende knopen. Je volgt een van de voorbeeldpatronen, of knoopt je eigen ontwerp. Anneke begeleidt je stapsgewijs.

Jouw afgewerkte wall hanging zal ongeveer 50 cm x 65 cm meten. De basiskleur is naturel. Er worden een aantal accentkleuren naar keuze voorzien.

Je hebt voor deze workshop geen voorkennis nodig. Het is een leuke kennismaking met macramé, maar ook een unieke gelegenheid om een interieurhebbeding te maken dat zo op pinterest kan :-) 

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

6 juni 2018
18u30 - 21u30

Prijs

79 euro
Hierin is al het materaal inbegrepen. Na afloop van de workshop ontvang je een digitale versie van de handleiding met een overzicht van een aantal basisknopen.

Wij voorzien

We voorzien lekkere drankjes en hapjes en garanderen een kleine groep (max. 12 deelnemers), zodat er voldoende aandacht en begeleiding is voor iedereen.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd en ontdek!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet