5 juni 2018
- €60

Natuurlijke huidverzorging

Deze workshop is volzet

Zorg dragen voor je huid met natuurlijke, pure producten? Deze workshop laat je bewuster omgaan met wat je aanbrengt op je huid: een keuze voor minder chemicaliën en voor ecologisch verantwoorde producten.

In deze workshop leer je hoe je eenvoudig vier verschillende verzorgingsproducten met natuurlijke materialen maakt. Je maakt en gebruikt ze à la minute. De receptjes krijg je mee naar huis. 

Je maakt ook kennis met de producten van het Belgische ecolabel CÎME: biologisch, 100% natuurlijk en vegan. We zijn helemaal fan geworden van dit merk! Het gaat uit van een sterke visie en staat voor kwaliteit. Na afloop van de workshop ga je helemaal gepamperd naar huis! 

We werken voor deze workshop samen met Eva Trappeniers. Als von Winckelmann is ze gekend als haarstyliste en visagiste die resoluut kiest om te werken met natuurlijke en milieu- en diervriendelijke producten. Ze heeft als ambassadrice van CÎME kennis van zaken en we hebben haar leren kennen als een inspirerende lesgeefster.  

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

5 juni 2018
18u30-21u30

Prijs

60 euro.

Hierin is inbegrepen:

  • vier verzorgingsproducten: reinigingsdoekjes met groene thee / verstevigende gelaatspeeling met honing en citroen / lipscrub met yoghurt en kaneel / handscrub met roze himalayazout en plantaardige oliën
  • receptenkaartjes van deze producten
  • infoboekje van CÎME
  • gebruik van rozenwater, gelaatsserum, dagcrême en handcrême van CÎME
  • staaltjes van drie dagcrêmes
Wij voorzien

Wij voorzien een lekker hapje & drankje bij aankomst en garanderen kleine groepen (max. 12p) om zo genoeg aandacht te kunnen geven aan elke deelnemer.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd en ontdek je creativiteit!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet