5 juli 2018
- €125

Ontbijtset in klei

Deze workshop is volzet

De voorbije maanden werkten Michelle (Atelier De Vonder) en Melissa (fotografe en co-founder van Studio Fijn) intens samen aan hun boek "Rond klei": hét keramiekboek over pottendraaien, handopbouw, glazuren en pottenbakken.

Voor Studio Fijn geven ze helemaal exclusief een workshop in dezelfde sfeer als hun eigen unieke keramiekcollectie, die ze samen met het boek uitbrengen.

In deze workshop creëer je onder hun begeleiding een eigen ontbijtsetje: twee ontbijtkommetjes met twee passende lepels. Je kan kiezen tussen twee glazuren: mat wit of mat zwart. Na de workshop wordt alles voor jou afgebakken. Op een afgesproken moment kan je je creaties komen ophalen.

Je hebt voor deze workshop geen voorkennis nodig. Het is een heel leuke kennismaking met handopbouw. Michelle en Melissa zullen met veel goesting hun kennis doorgeven en je inspireren met hun "hart vol klei"! 

meer info? www.rondklei.be

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

5 juli 2018
18u30 - 21u30

Prijs

125 euro
Hierin is inbegrepen: al het nodige materiaal en de kosten voor het intensieve bakproces achteraf (biscuit- en glazuurbak).
Je krijgt tijdens de workshop ook 10% korting op de Rond klei-keramieklijn, de shorten en het boek Rond klei.

Wij voorzien

We zorgen voor veel gezelligheid, lekkere drankjes en hapjes en garanderen een kleine groep (max. 14 deelnemers). Zo is er voldoende aandacht en begeleiding voor iedereen.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak iets dat helemaal van jou is!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet