12 maart 2020
- €140

Ontwerp & maak je eigen ring

Geef cadeau Schrijf je in

We werken voor deze unieke workshop samen met de getalenteerde juwelenontwerpster Lies Wambacq. Je leert haar kennen als een gepassioneerde, creatieve onderneemster en ze zal jou introduceren in het ambacht dat helemaal haar hart wegdraagt.

Deze workshop draait rond het 'samen creëren'. De techniek waarmee Lies het meeste werkt, is de verloren wastechniek. Dit is een zeer oude, maar ook toegankelijke techniek, dus perfect om onder haar begeleiding zelf mee aan de slag te gaan en zo een zilveren ring te maken. Het voordeel van te werken met verloren was is dat je op voorhand fijne texturen en motieven kan aanbrengen. Misschien vind je hiervoor inspiratie in een voorwerp met een fijn patroon dat je mooi vindt of waar een speciale herinnering aan vasthangt? Na de workshop werkt Lies je ring verder af.

Dit is een inspirerende workshop met een toffe, creatieve madam en een mooie gelegenheid om een ring te maken die volledig jouw stempel draagt!

Waar

Studio Fijn @Living
Markt 29
2440 Geel

Wanneer

12 maart 2020
19u - 21u30

Prijs

140 euro. Je ontvangt automatisch een factuur bij je inschrijving.

In deze prijs is de zilveren ring die je maakt ingebegrepen (0,4gram; zonder steentjes). Ook de afwerking achteraf is inbegrepen. Wanneer de ring klaar is, kan je die ophalen bij Lies in Leuven of wordt de ring opgestuurd met de post (+6 euro).

Wij voorzien

Wij voorzien lekkere hapjes en drankjes en garanderen een kleine groep (max. 10 personen) zodat er voldoende persoonlijke begeleiding is.  

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een item dat jouw-eigen is!

Geef cadeau Schrijf je in