23 oktober 2019
- €59

Opgeruimd! KonMari methode

Deze workshop is volzet

Wie heeft in één trek alle afleveringen van 'Tidying up with Marie Kondo' op netflix gekeken of al haar fantastische boeken verslonden en kan wel wat 'spark of joy' in zijn leven gebruiken? 

Wil je graag je huis veranderen in een rustige omgeving met enkel die dingen die je nodig heb maar weet je niet waar te beginnen?

Dan is deze workshop - net zoals voor ons :-) - iets voor jou! Je leert opruimen volgens de principes van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo: de KonMari methode. We werken hiervoor samen met Anneliese Roose, een gecertificeerde KonMari consultant.

Onderwerpen die tijdens de workshop aan bod komen, zijn:

  • Waarom opruimen? Wat zijn de voordelen van een opgeruimd huis en een opgeruimd leven? Anneliese illustreert dit met ervaringen, voorbeelden en foto's uit de praktijk.
  • Wat is de KonMari-methode? Wie is Marie Kondo? Wat maakt haar methode zo uniek en doeltreffend? Zij inspireerde wereldwijd al miljoenen mensen om te gaan opruimen en te kiezen voor wat hen écht gelukkig maakt.
  •  Hoe begin je eraan? Alle stappen van het opruimproces komen aan bod. Welke spullen wil je houden en welke niet (en waarom)

  • Antwoorden op veel gestelde vragen (zoals: wat met slordige gezinsleden) komen aan bod én uiteraard is er ook aandacht voor al jouw vragen.

Anneliese werkt zo interactief mogelijk en zal je ook enkele oefeningen laten doen. De bedoeling is om je te inspireren met een heldere visie, nieuwe vaardigheden en vooral heel veel zin om te starten met opruimen :-)

 “Stel jezelf een opgeruimd leven voor, met enkel nog spullen om je heen waar je blij van wordt"

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

23 oktober 2019
18u30 - 21u

Prijs

59 euro (incl. BTW)

Wij voorzien

Wij voorzien een lekker drankje & wat hapjes bij aankomst. We zorgen voor een kleine groep (max. 12p) zodat er genoeg aandacht is voor elke deelnemer & elke vraag of onderwerp aan bod kan komen. 

Schrijf je in, kom alleen of samen met vrienden en wees geïnspireerd! We garanderen je veel opruimgeluk! Tijd om te minimaliseren en orde in je leven te brengen!

Een leven met meer rust, ruimte en overzicht... Zalig toch?

  •  

(foto's by The Fresh Light)

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet