7 maart 2018
- €69

Planten in huis

Deze workshop is volzet

We houden van mooie (en veel!) planten in huis. En het creëren van een echt groen hoekje met kamerplanten fleurt je huis helemaal op. We willen het ook niet zo maar veilig houden bij cactussen en vetplanten maar ... we hebben geen groene vingers. Herkenbaar? Wie anders dan Sofie Vertongen van 'The Plant Corner' en 'Phyt.' kan hier verandering in brengen!

Sofie is een echte plantenliefhebber. Ze bracht met haar webshop airplantjes naar Vlaanderen en heeft nu haar eigen plantenwinkel in Antwerpen. Ze geeft als professional (projecten gaande van huwelijken, huiselijke en zakelijke interieurs...) advies over planten en de bijhorende accessoires.

TIjdens deze workshop zal Sofie je dus alle informatie kunnen geven over kamerplanten: welke toffe soorten zijn er, hoe creëer je een echt plantenhoekje, hoe onderhoud en verzorg je jouw planten, hoe moet je stekken/verpotten... Dit komt allemaal aan bod zodat je voortaan je planten een lang leven kan geven. Ze brengt ook een aantal voorbeeldplantjes mee.

Voor al wie van planten houdt, maar er nog te weinig van kent!

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Wanneer

7 maart 2018
18u30-21u30

Prijs

69 euro
Je gaat naar huis met veel informatie en de nodige know how. We voorzien een notitieboekje. In de prijs is ook een klein airplantje als attentie inbegrepen! 

(voor al wie wil, is er de mogelijkheid om ter plaatse nog extra planten/accessoires aan te kopen, dit geheel vrijblijvend)

Wij voorzien

We voorzien lekkere drankjes en hapjes en garanderen een kleine groep (max. 14 deelnemers), zodat er voldoende aandacht is voor iedereen en er veel vragen kunnen gesteld worden.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd en ontdek iets nieuws! Wij zijn alvast benieuwd naar je nieuwe groene interieur binnenkort!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet