19 mei 2019
- €75

Plukbloemen in een vierkantemeterbak

Deze workshop is volzet

Je hoeft geen groene vingers te hebben om je eigen bloemen te kweken. Een grote liefde voor bloemen is daarentegen onmisbaar. Geduld, zonlicht, water en voeding doen de rest! Je hebt ook niet veel nodig. Een vierkante meter is al voldoende om te kunnen genieten van een eigen plukbloemenperkje.

Deze workshop is onderdeel van onze 'Studio Fijn ontdekt'-reeks, dus we gaan op bezoek bij een inspirerende, creatieve madam. Steffi van Fleurs d'ici ontvangt ons in haar tuin en zal je uitleg en tips geven over hoe je gedurende een heel seizoen (april tot oktober) kan genieten van eigen plukbloemen.  Als je iets wil leren over bloemen kweken, is dit het uitgelezen moment!

Je krijgt een bondige introductie in de achterliggende theorie, de verschillende soorten bloemen, werktuigen, grondbewerking enzovoort.

Daarnaast zal Steffi je leren (en tonen!) hoe je bloemen kan kweken in een m2 bak. Zo kan je je eigen bloemen wekelijks plukken, hoe groot of klein je tuin ook is. Steffi is hier zelf volop mee aan het experimenteren: welke bloemen, op hoeveel afstand om zo veel mogelijk opbrengst te hebben, voorzaaien en aanplanten, … Ze deelt graag haar ervaringen en geeft tips.

Waar

Rozenlei 38
2540 Hove

Wanneer

19 mei 2019
10u-13u

Prijs

75 euro

Wij voorzien

We voorzien een lekker hapje en drankje en een leuke Studio Fijn-zak. We zorgen ook voor een voldoende kleine groep (max. 10 deelnemers), zodat er ruimte is voor al jullie vragen! Kom alleen, of samen met een vriendin, en maak er een gezellige voormiddag van!

Deze workshop is volzet