2 juli 2019
- €70

Sociale media met Nanja Massy

Geef cadeau Schrijf je in

Sociale media zijn niet meer weg te denken. Instagram is bijv. op korte tijd uitgegroeid tot een heel krachtig en fascinerend medium. Maar hoe werk je ermee? Hoe zorg je voor een eigen stijl? Welke foto's plaats je er het beste op? Welke hashtags? Wat met de stories? Hoe creëer je meer betrokkenheid (volgers, likes)? Hoe benut je de informatie uit de achterliggende statistieken?

Heel wat vragen...! We hebben voor deze workshop Nanja Massy uitgenodigd om haar ervaringen met jullie te delen. Ze geeft je een inkijk in hoe zij instagram gebruikt en waarom sociale media voor haar belangrijk zijn. Er is ruimte voor al jouw vragen en tijd om ervaringen uit te wisselen. 

Nanja Massy is een jonge onderneemster, stijlicoon en influencer. Ze post dagelijks op instagram de mooiste beelden en haar account heeft meer dan 30 000 volgers.

Wil je meer te weten komen over haar verhaal, ben je zef een blogger, of ben je gewoon op zoek naar inspiratie om je instagramprofiel leuker te maken? Dan is deze workshop helemaal iets voor jou! #instafamous #oninstagram

Waar

OPGELET, NIEUWE LOCATIE!

Studio Fijn @Living Geel
Markt 29
2440 Geel

Wanneer

2 juli 2019
19u30 - 21u30

Prijs

70 euro

Wij voorzien

Wij voorzien lekkere hapjes en drankjes en garanderen een kleine groep (max. 14p) om zo te kunnen inspelen op jullie individuele vragen.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd en ontdek!

Geef cadeau Schrijf je in