19 februari 2020
- €69

Weet wat je smeert: zuivere cosmetica

Geef cadeau Schrijf je in

Wil je bewuster omgaan met wat je aanbrengt op je huid? Dan is deze inspirerende workshop iets voor jou! Zelfs als je niet veel verzorgingsproducten gebruikt, kom je elke dag in aanraking met zo'n 100 stoffen waarvan je de naam niet kan uitspreken. En in welke mate zijn ze schadelijk ...? Producenten van allerlei verzorgingsproducten zijn ook niet altijd correct over de informatie die ze geven. Ze merken een groeiende interesse in natuurlijke huidverzorging en gebruiken in het wilde weg begrippen als natuurlijk, clean en hypo-allergeen.  Ook zitten er nog steeds heel wat grondstoffen in onze verzorgingsproducten waarbij je je ernstige vragen kan stellen, en dan hebben we het nog niet over de negatieve impact op onze planeet!

Onze lesgeefster, Marion ('Marion maakt') stoort zich aan zo'n misleidende marketingstrategieën. Ze verdiepte zich in de materie en kwam tot heel wat ontdekkingen. Die wil ze met je delen. Dus zie je door de bomen het bos niet meer? Marion helpt je bij je zoektocht. Ze vertelt je haar visie: zorg voor de huid én voor de planeet staan centraal.  Op haar eigen gepassioneerde manier vertelt ze je over zaken als:

  • hoe ontleed je een ingrediëntenlijst? 
  • welke ingrediënten vermijd je beter? Je krijgt ook een handig lijstje mee naar huis.
  • wat houdt betrouwbare cosmetica in? Hoe kan je ze herkennen en waar kan je ze vinden?

Je gaat ook kort zelf aan de slag, zodat je met een gepersonaliseerde bodycrème van Smoet. naar huis kan. Je voegt aan deze basiscrème met een ecocert label enkele etherische olie en andere actieve bestanddelen toe. Een maakproces van enkele minuten maar een leuk geschenkje voor jezelf om mee te nemen! 

Waar

Studio Fijn @Living
Markt 29
2440 Geel

Wanneer

19 februari 2019
19u - 21u

Prijs

69 euro (incl. BTW). Je ontvangt automatisch een factuur bij je inschrijving. In dit bedrag is een bodycrème van Smoet. inbegrepen.

Wij voorzien

Wij voorzien veel gezelligheid met een drankje en lekkere hapjes. De groep is ook niet te groot, zodat er aandacht kan zijn voor al je vragen. 

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden en laat je inspireren!

Geef cadeau Schrijf je in