9 december 2018
- €99

Winterkrans uit de natuur

Deze workshop is volzet

Er is veel in de natuur te vinden waarmee je een mooie, natuurlijke winterkrans kan maken. De natuur biedt heel wat eenvoudige materialen waarmee je aan de slag kan. We zien het ook steeds vaker in het buitenland: terug naar de natuur gaan en zo op een ecologische, duurzame manier een krans maken (“foraged wreath”).

Deze workshop zal dan ook starten met een wandeling in het bos. Annelies van Stek neemt je mee en zal je tonen wat je allemaal kan vinden in de natuur en hoe je deze materialen kan gebruiken. Dit is ook helemaal haar ding: in haar eigen bloemwerk (bijv. voor huwelijken) gaat ze ook steeds vaker op zoek naar aanvullende materialen in de natuur. Ze vindt hier veel inspiratie en die wil ze graag met je delen.

Na de wandeling gaan we in onze studio aan de slag. Annelies brengt ook zelf een grote voorraad groen, gedroogd materiaal en ander leuks mee. Je kan kiezen tussen twee verschillende maten van ijzeren ringen, beide niet al te groot. Annelies voorziet ook buigzame takken zodat je eventueel ook zelf een krans kan vlechten. Beide technieken voor opbouw van een krans komen aan bod.

Er is voor ieder wat wils: je kan een volle krans maken of een meer minimalistische/asymetrische krans. De focus van de workshop ligt op elkaar inspireren en jullie vrij laten in jullie creativiteit. Je werkt met kwaliteitsvolle materialen.

Annelies bekijkt met jou wat je wil maken en wat haalbaar is binnen het tijdsbestek van de workshop. Ze begeleidt jou bij het realiseren van je idee.

Dit is een workshop voor iedereen die, zonder veel techniek, gewoon iets moois wil maken met natuurlijke materialen. Het resultaat is een prachtige winterkans met een unieke eigen touch als resultaat!

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË  

Voor de start van de workshop verzamelen we in een bos dichtbij de studio (Herselt en omgeving).

Wanneer

9 december 2018
13u-16u30

Prijs

99 euro
Hierin is al het materiaal inbegrepen. Je gaat naar huis met een krans die mooi zal indrogen.

Je brengt mee: een snoeischaar.  

Wij voorzien

We voorzien lekkere drankjes en hapjes en garanderen een kleine groep (max. 10 deelnemers), zodat er voldoende aandacht is voor iedereen en er veel vragen kunnen gesteld worden.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vrienden, wees geïnspireerd, ontdek je creativiteit en maak een bijzondere krans die jouw-eigen is!

Alvast wat inspiratie
Deze workshop is volzet