20 mei 2018
- €115

Workshop Haar & Bloemen

Geef cadeau Schrijf je in

Dit is een voorlopig laatste datum van onze combi-workshop Haar & Bloemen: een fijne samenwerking met Nanja Massy (Massy Creations) en Loes van Wildflowers and Wodka. Twee inspirerende, creatieve vrouwen die we heel graag in onze studio verwelkomen! Beide zijn heel populair, onder andere in de bruidswereld, en staan bekend om hun kunnen en ervaring in hun domein.

In het eerste deel van de workshop leert Nanja je hoe je makkelijke en snelle kapsels bij jezelf kan crëëren en enkele moeilijkere voor een speciale gelegenheid. Ze leert je invlechten, een visgraatvlecht maken, werken met een haardonut, losse krullen zetten, de perfecte chignon, een french twist en nog veel meer!

In het tweede deel van de workshop staat onze studio vol bloemen. Om aan te sluiten op de kapsels van Nanja, zal Loes je leren hoe je een halve kroon van wilde bloemen maakt. Je maakt ook een kam met wilde bloemen om in het haar te schuiven. De bloemen kunnen zo mooi in de kapsels verwerkt worden. Een eenvoudige en heel mooie manier om je kapsel een barok of romatisch kantje te geven!

Dit is een workshop die je niet wil missen als je interesse hebt in mooie (bloemen)kapsels!

Waar

Studio Fijn
Averbodesesteenweg 7
2230 Herselt
BELGIË 

Wanneer

20 mei 2018
13u-18u

Prijs

115 euro
Al het materiaal is inbegrepen. Je gaat naar huis met veel inspiratie en de nodige know how, een werkfiche en twee afgewerkte wilde bloemstukjes die je hopelijk inspireren om verder te experimenteren.

Vereiste haarlengte: minstens tot aan de kin

Wij voorzien

We voorzien lekkere drankjes en hapjes en garanderen een kleine groep (max. 12 deelnemers), zodat er voldoende aandacht en begeleiding is voor iedereen.

Schrijf je in en kom alleen of samen met vriendinnen, wees geïnspireerd en ontdek iets nieuws!

Alvast wat inspiratie
Geef cadeau Schrijf je in